Alleen nog in jan & feb: Kunstkalender 2017 ledenactie!

Nog geen kalender voor het nieuwe jaar? Bekijk dan de Nijmeegse kunstkalender 2017 eens! In deze eerste Nijmeegse kunstkalender van Kunstmagazijn verbeelden 12 kunstenaars 12 keer hun stad Nijmegen. Leden van Kunstmagazijn ontvangen €5,- korting op de aankoop (€12,50 i.p.v. €17,50). Draag je een nieuw lid aan, dan 2 x een gratis kalender! De actie loopt alleen nog in januari en februari 2017!

Kunstkalender: 12 Nijmeegse kunstenaars

De twaalf kunstenaars die meedoen aan de editie voor 2017 zijn:
Nic Opdam, Diederik Grootjans, Doro Krol, Nikki Nordmann, Huub Beckers, Chuck Baker, Lia van der Heide, Flip Franssen, Ingrid Oostendorp, Mirjam van Gemert, Alfred Boland en Kurtface.

Diversiteit bij Nijmegen betrokken kunstenaars

Met dit nieuwe initiatief wil Kunstmagazijn een overzicht van de diversiteit van bij Nijmegen betrokken kunstenaars bieden. De twaalf geselecteerde werken benaderen de stad Nijmegen elk vanuit een ander perspectief en laten zo de veelzijdigheid en het bijzondere karakter van de stad voor de kunst zien. Historicus/journalist Peter van der Heijden schreef de toepasselijke teksten bij de werken.

Kunstkalender en losse werken bekijken

Wil je een echt goed beeld van de kalender, kom dan langs in de uitleen/winkel om de kalender te bekijken of mail ons. Enkle werken uit de kalender zijn ook te huur of te koop in de uitleen. De Kunstkalender is overigens ook online te bestellen.