Kunst met een grote ‘K’ en een kleine ‘p’. De door haar verafschuwde Donald Trump inspireerde kunstenares Edith Meijering tot het maken van dit vogelachtige portret. De wereld smult ervan. Galeries in de Verenigde Staten en Europa willen het maar al te graag hebben. Wij zijn trots het laatste exemplaar uit de serie van 25 te kunnen krijgen, nu te zien/huur/koop in onze uitleen! 

‘Trumpkunst’ Edith Meijering

Hij heeft de snavel van een aasgier, een zwart verendek met een glinsterende gouden cape en een kleine roze piemel. Het portret dat de Zutphense kunstenares Edith Meijering van de Amerikaanse president Donald Trump maakte, is bepaald geen doorsnee plaatje. Toch gaat het de hele wereld over en oogst het lovende kritieken. Tot grote verrassing van Edith, die er helemaal niet op uit was om een politiek statement te maken. Zij werkt juist heel intuïtief, in dit geval een gevoel van onbehagen bij de nieuwe president van Amerika, Donald Trump.

Interview met Edith 11 maart Omroep Gelderland

Trumpkunst Edith MeijeringOp 21 februari 2017 waren de opnames met Harm Edens en kunstenares Edith Meijering voor ‘Gelderse Koppen’ van Omroep Gelderland. Harm Edens buigt zich nog eens over Edith en haar inspiratie, motieven en intuitie. De uitzending is op zaterdag 11 maart na het journaal van 17 uur bij Omroep Gelderland.
 
 

Nu te huur/te koop bij Kunstmagazijn

Wij zijn trots het allerlaatste exemplaar uit de eerste serie van 25 te hebben kunnen krijgen, mooi ingelijst inlijstformaat 50×40. Nu te huur voor maar €5,- per maand. Verkoopprijs €295,-. Geïnteresseerden zijn tijdens openingstijden welkom in de Kunstuitleen of kunnen contact opnemen hierover met Ingrid Oostendorp.
 
Meer informatie over Edith Meijering zelf is te vinden op: www.edithmeijering.nl of op haar facebookpagina.